Arrangementen

 

 

Arrangementen Algemeen

Onderstaand kun je diverse arrangementen vinden. Leuke combinaties met een stuk fietsen, een compleet verzorgde dag of dagdeel. Alle arrangementen kunnen vanaf 4 personen geboekt worden en dienen uiterlijk 24 uur voor de gewenste start gereserveerd te worden. Heeft u speciale wensen of andere plannen, wij denken graag mee aan een arrangement op maat! Meer informatie of reserveren: info@peerketrap.nl 

Peerke Trap "Toerlezjoere" arrangement (4 tot 4.5 maximaal uur, vanaf € 37,50 p.p.)

Dit nieuwe culinaire arrangement laat je kennis maken met diverse unieke horeca locaties in ons prachtige natuurgebied, waarbij je verder tijdens het arrangement kennis gaat maken met diverse huisgemaakte streekproducten.

Korte omschrijving van dit unieke arrangement (een uitgebreide omschrijving vindt je onder het kopje "NIEUWS")

Ontvangst met koffie/thee met huisgemaakte appeltaart bij eetcafé de Vijf Eiken, optioneel een thee workshop bij restaurant Beum te Dorst (€ 2,50 p.p. minimaal 8 deelnemers), een uitgebreide "boswachterslunch" met een wijntje of speciaal biertje bij restaurant Beum, verse ijscoupe van de dag bij ijsboerderij de Jacobushoeve, routekaart door het voormalige Surea is uiteraard inbegrepen.

Dit arrangement dient gereserveerd te worden uiterlijk een week voor de gewenste start, en voor minimaal 4 personen.

 

Peerke Trapas arrangement (3 tot maximaal 4 uur, € 17,50 p.p.)

Wat is er nou lekkerder dan minimaal 3 uur fietsen door de prachtige bossen van Surae en onderweg heerlijk genieten van lekkere Tapas! Je krijgt alles van ons mee: Tapas, Picknick kleed, glazen en voor in dat glas....een heerlijke fles Prosecco!

Het arrangement dient gereserveerd te worden, uiterlijk 24 uur voor de gewenste start, en voor minimaal 4 personen. 

 

Picknickarrangement (3 tot maximaal 3 1/2 uur, € 15,00 p.p.)

Tijdens het Picknickarrangement gaat men minimaal 3 uur lang heerlijk fietsen door de natuurgebieden om Gilze en Rijen heen. De fietsmanden worden door ons gevuld met een heerlijk picknick pakket (samengesteld door onze sponsor Jumbo Hapers in Rijen) een rijkelijk gevulde lunchbox met broodjes, drinken, fruit en wat lekkers en natuurlijk krijgt u van ons ook een prachtig picknick kleed mee.

 

Oud Hollands Kinderfeestje 1: (3 tot maximaal 4 uur, € 12,50 p.p.)

Wat is er nou leuker dan met je vriendjes op de stoere PeerkeTrap fietsen door het bos te rijden, en dan onderweg nog diverse leuke "oud Hollandse - spelletjes" te spelen. Spellen die pappa en mamma zelfs nog gespeeld hebben toen zij nog naar kinderfeestjes gingen. Het team van PeerkeTrap laat niets aan het toeval over en zorgt dat jullie perfect voorbereid op pad gaan. De manden worden zelfs gevuld met chips, pakjes drinken en snoep plus een cadeautje voor de jarige! Tegen een meerprijs (€ 5) kunnen wij de fiets van het feestvarken ook nog voor jullie versieren! 

Let op: dit arrangement kan ook met een picknick gecombineerd worden en kost dan € 16,50 p.p.

Zeker leuk voor kinderfeestjes: Onze PeerkeTruck:

 

Oud Hollands Kinderfeestje 2: (3 tot maximaal 4 uur, 12,50 p.p.)

Tijdens dit kinderfeestje gaan jullie als eerste anderhalf uur "Peerke Trappen" door het bosgebied van het voormalig natuurbad Surae, hier kun je loslopende Schotse hooglanders en pony's tegenkomen, en er zijn zelfs vleermuiskelders! Uiteraard krijgen jullie buiten een cadeautje voor de jarige, ook drinken en iets lekkers mee! Als jullie bijna terug zijn, leggen jullie aan bij Sportpark De Leemput waar jullie het midgetgolf parcours gaan doen. Voor en na het midgetgolfen krijgen jullie op het sportpark, chips, ranja en een waterijsje! Kortom een kinderfeestje met volop beweging en sportieve strijd voor de kinderen! Ook bij dit arrangement geldt dat we tegen een meerprijs van (€5) de fiets van het feestvarken versieren!

Let op: dit arrangement kan ook afgesloten worden bij Eetcafé de Vijf Eiken met een frietje en een snack en kost dan 16,50 p.p.

 

Tea & Trap arrangement (3 tot maximaal 4 uur, prijs op aanvraag)

Wat is er nou leuker met het gezin, de familie of een groep vrienden dan twee uur lang door de prachtige natuur fietsen en daarna een heerlijke High Tea te doen bij Gasterij De Seterse Hoeve. Na hongerig te zijn geworden van het fietsen zorgt De Seterse Hoeve ervoor dat het u aan niets te kort komt.

 

Seterse Hoeve of de Vijf Eiken: "ff bakkie doen" (3 tot maximaal 3 1/2 uur, € 16.00 p.p.)

Het start en eindpunt van de route die we fietsen is eetcafé de Vijf Eiken te Rijen, hier kunt U starten of eindigen met dit arrangement. Precies in het midden van onze prachtige "kunstroute" langs de Duiventoren en door Surae ligt Gasterij De Seterse Hoeve, beide locaties zijn een perfecte start, eindpunt of tussenstop om "ff een bakkie te doen". Parkeer de fietsen voor de deur en plof neer op het terras voor dit heerlijke bakje koffie (of thee natuurlijk) en een heerlijke punt appeltaart "van het huis". U kunt dus aangeven bij Uw reservering op welke locatie U "ff een bakkie wil doen"!