Nieuws

Peerke Trap is de verhuurder voor ludieke fietsen. Iedereen kent ze wel de familiefietsen, Dit zijn de originele Peerke Trap Fietsen.
Ook worden de meermansfietsen door collega's vaak Piet Plezier, Truusje Trap, Toon vertier, Jet Plezier of trapkarren genoemd.  

 

Augustus 2021:
De originele fietstaxi 's  zijn ook aan onze verhuurvloot toegevoegd. Deze fietstaxi's zijn voorzien van een elektrische trapondersteuning en geschikt voor 3 personen inclusief de chauffeur. Juli 2021:

Alhoewel de kracht van Peerke Trap licht bij het verhuren van de meermans familiefietsen zijn er 180 Peerke Trap Eéntrappers aan
de vloot toegevoegd om aan de vraag van onze opdrachtgevers, klanten en gebruikers te kunnen voldoen.
Deze Eéntrappers zijn solide stadsfietsen voorzien van handremmen, een mandje voorop, verlichting en anti lek banden om zorgeloos te kunnen toeren.

 

Juni 2020:

Vanaf heden is onze vloot uitgebreid met een 40 tal twee-trappers met huifje. 
Op deze familiefietsen is plaats voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Door de grote wielen is heerlijk mee te fietsen.
 

September 2019: De Vresselse Hut, een nieuwe locatie Peerke Trap.

Vanaf heden is ook De Vresselse Hut in Sint Oedenrode een verhuurlocatie van Peerke Trap.
Zie onze pagina Locaties voor meer informatie.

 

Woensdag 3 mei 2019: Peerke's Traptrein.

Vanaf heden zijn ook onze traptreinen op locatie te huur voor maximaal 120 personen. 

Geleverd op iedere locatie in Nederland.
Tarief 10.00 euro per persoon. Exclusief transportkosten á 1.00 euro per gereden kilometer. (afstand centraal magazijn Liempde - huurlocatie X 4) En een laad- en losvergoeding á 50.00 euro.   

 

Woensdag 10 augustus 2016: Nieuwe verhuurlocatie Restaurant Beum te Dorst!

Vanaf deze week is er een nieuwe verhuurlocatie voor de Peerke Trap familie fietsen namenlijk Restaurant Beum te Dorst.

Restaurant Beum te Dorst is een schitterende locatie gelegen aan de rand van Boswachterij Dorst.

Restaurant Beum is een project van de Amarant groep, Stichting Beum is een prachtige leer/werkplaats in Dorst voor mensen met een licht verstandelijke beperking en complex gedrag (Idris) met een passie voor de horeca. De leerlingen worden bij Beum opgeleid tot horeca assistent niveau 1 dit in samenwerking met een horeca opleiding. Voor Beum betekend dit dat de leerlingen, onder begeleiding van professionele leermeesters, iedere dag, zowel in het restaurant als in de keuken toewerken naar hun diploma. Een prachtig initiatief dat mensen met een beperking een mooie opleiding aanbieden kan. Bij Beum wordt gevraagd om Uw begrip omdat hier jongeren werken die het vak nog moeten leren. Op de eigen Facebook pagina  en de website kunt U de leuke activiteiten van Beum volgen. Het is echt genieten bij Beum! (geciteerd: Wilma Graven van Gorp, manager bij Beum).

Het adres van restaurant Beum te Dorst is: Wethouder van Dijklaan 19, 4849 PG te Dorst.

Op deze locatie staat standaard één viertrapper (4-6 personen), desgewenst kunnen er meerdere fietsen naar deze unieke locatie getransporteerd worden.

Wij bieden vanaf Restaurant Beum drie fietsroutes aan, één van ongeveer een uur, één van ongeveer anderhalf tot twee uur en één van twee en een half tot drie uur.

Voor reserveringen kunt je bellen naar: 0411 - 635014 of 088-6110099 (restaurant Beum), of mailen naar info@peerketrap.nl

  

 

25 april 2016: Nieuw Peerke Trap "Toerlezjoere" arrangement! 

Vanaf dit seizoen bieden wij in samenwerking met eetcafé de Vijf Eiken, restaurant Beum en ijsboerderij de Jacobushoeve een uniek culinair arrangement aan onder de naam: Peerke Trap "Toerlezjoere" arrangement.

Dit arrangement houdt het volgende in:

We starten in de ochtend of vroege middag bij eetcafé de Vijf Eiken met een kopje koffie of thee met een punt huisgemaakte appeltaart.

Hierna fietsen we met de Peerke Trap fietsen naar het voormalige boswachtershuis in Dorst wat vorig jaar geopend is als restaurant Beum.

Op deze unieke locatie kunnen jullie desgewenst en onder voorbehoud van beschikbaarheid tegen een meerprijs van €2.50 p.p (minimaal 8 deelnemers) een thee workshop volgen, gegeven door een ervaren thee sommelier, hier leer je werken met specifieke theesoorten, je mag deze specifieke theesoorten proeven en krijgt ook de mogelijkheid deze theesoorten te kopen.

Bij restaurant Beum krijg je verder de "boswachterslunch" aangeboden vergezeld van een heerlijk glaasje wijn of speciaal bier.

De "boswachterslunch" is een plank met diverse huisgemaakte producten en een soepje, al vanaf de opening de meest verkochte lunch bij restaurant Beum.

Met een volle buik vervolgen jullie daarna je weg door natuurgebied Surea, waar jullie diverse kunstwerken in het bos zullen ontdekken.

Jullie passeren tijdens de tocht Gasterij de Seterse Hoeve waar jullie (op eigen kosten) een half uurtje op het terras kunnen vertoeven.

Daarna vervolgen jullie je weg via het buitengebied van Dorst naar ijsboerderij de Jacobushoeve.

De Jacobushoeve is een volledig gerenoveerde hoeve uit de 18e eeuw, waar men allerlei verse streekproducten bereid waaronder huisgemaakt ijs.

Op de Jacobushoeve worden jullie dan ook getrakteerd op een verse ijscoupe van de dag.

Daarna fietsen jullie terug naar eetcafe de Vijf Eiken waar jullie (op eigen kosten) op het terras af kunnen sluiten.

De prijs van dit unieke culinaire "Toerlezjoere" arrangement? Slechts 37.50 per persoon!

Voorwaarden voor dit arrangement:

Minimale aantal deelnemers vier, voor de thee workshop acht personen.

Dit arrangement kun je alleen boeken per reservering en minimaal een week voor vertrek.

De kosten van de thee workshop ad. €2.50 p.p. (minimale deelname 8 personen en afhankelijk van beschikbaarheid van de thee sommelier) komen boven op de genoemde arrangementsprijs van €37.50 p.p.

Drankjes niet genoemd in dit arrangement komen voor eigen rekening.

Duur van het arrangement maximaal 4.5 uur.

Inbegrepen in dit arrangement:

4 tot maximaal 4.5 uur fietshuur van onze ludieke Peerke Trap fietsen.

Routekaart met duidelijke omschrijving van de "kunstroute" Dorst.

Koffie of thee met een verse appelpunt voor vertrek bij eetcafé de Vijf Eiken.

Thee workshop (optioneel, zie hierboven) door een ervaren thee sommelier bij restaurant Beum.

Boswachterslunch inclusief een flesje fris, wijntje of speciaal biertje bij restaurant Beum.

Ijscoupe van de dag, bij ijsboerderij de Jacobushoeve.

Bel voor een reservering of meer informatie naar: 0411 - 635014 of stuur een mailtje naar info@peerketrap.nl

 

 

 

 

9 juni 2014: De PeerkeTruck is af!

Vanaf nu te huur: de PeerkeTruck. Een "pick-up-fiets" waar twee volwassenen (of kinderen van ongeveer 10+) kunnen fietsen en 4-6 kinderen veilig in de "laadbak" meegenomen kunnen worden. natuurlijk kunnen ook 2-3 volwassenen comfortabel hier plaatsnemen. Ideaal voor: kinderfeestjes, grote gezinnen of voor groepen met minder valide personen.

De fiets kan op diverse manieren versierd worden. 

 

 

     

 

Let op: de PeerkeTruck is een perfect reclame middel! Door de diverse "vlakken" een perfecte eye-catcher voor uw onderneming. Mail voor meer informatie naar info@peerketrap.nl