Huisregels Peerke Trap

 

 

  1. Aantal deelnemers: De prijzen van de meeste arrangementen zijn gecalculeerd op 4 tot 9 personen per fiets, waarvan minimaal 1 volwassenen. Tenzij anders aangegeven.
  2. Veiligheid voor alles: Wij eisen een volwassene achter het functionerende stuur van de familiefietsen. Deze persoon dient ook als BOB te functioneren. Dit is bij politieverordening verplicht en ook de verzekering eist dit. Neemt u geen risico met de veiligheid van de andere personen op de fiets. Op de fietsen zit verlichting echter u dient geruime tijd voor zonsondergang terug te zijn.
  3. Gezondheid: Fietsen op de familiefietsen is inspannend. Voor hartpatiënten, zwangere vrouwen of personen met ernstige aandoeningen is het niet aan te bevelen om te trappen. U kunt wel achter op het bankje mee.
  4. Wanneer geopend:  Maart tot en met oktober: 6 dagen per week (maandag gesloten) van 10.00-18.00 uur. In de zomervakantieweken zijn wij ’s avonds elke dag geopend tot 20.00 uur (bij mooi weer).
  5. Reserveren: Reserveren is soms noodzakelijk omdat we volgeboekt kunnen zijn. Dit kan telefonisch, per e-mail, of mondeling. Bij groepsarrangementen is het verplicht om minimaal 1 dag van te voren te reserveren. Geboekte groepsarrangementen worden schriftelijk bevestigd in tweevoud waarvan wij de kopiebevestiging van u ondertekend terug willen ontvangen voor definitieve boeking.
  6. Regen: Annuleren mogelijk als het echt bar en boos weer is, want van een buitje smelten we niet en daarop kan je, je kleden.
  7. Gedrag en hoffelijkheid: Wij gaan ervan uit dat u geen afval in de bossen achterlaat, maar dit in de meegegeven vuilniszak doet. Verder wordt verwacht dat u zich netjes gedraagt tegenover de mensen die aan de routes wonen en de andere weggebruiken, welke u voorrang dient te verlenen.
  8. Identificatie: Wanneer u de Peerke Trap huurt is het verplicht uzelf te identificeren middels paspoort/identiteitskaart/rijbewijs.
  9. Berekende fietstijd: Wanneer uw fietstijd de uurgrens overschrijdt, wordt de extra tijd afgerond naar een half uur.